Rakam video baby

Nak tanya mommies dkt kk @ swasta mmg xboleh rakam ye pergerakan smsa bt 2D baby tu? Sbb pergi swasta, suami nk rakam, tp pekerja dia halang, dia cakap tak boleh. Srsly? Ke certain klinik je ek? 🤔#firstmom #ingintahu #firstbaby

14 Balas

klinik swasta yang saya pergi, awal awal dah ada notis kt pintu dilarang rekod & amik gambar. tapi saya tk kisah sebab after scan baby, diorg akan whatsapp saya send link google drive video/gambar dari scan.

2y ago

ok klau dia bg lain. mcm sy tak. sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain

kalau dekat kk tak pasti, tapi klinik swasta selalunya kasi je. pelik pulak tak kasi. kita bayar kot, bukan free. so far pergi banyak klinik semua saya rakam walaupun dapat CD copy.

2y ago

sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain. huhm sedih

okay je. doc siap tanya mommy nak record tunjuk dekat husb tak. huhu. then i pun record dari awal sampai habis sebab suami nun jauh .. kk tak sure sebab record banyak di swasta

2y ago

awak cuba ke klinik anda atau klinik sofea. situ boleh record .

kat tmpt saye. kk.sy xambik video n gambar sbb tkut dorg tak bgi la konon2. tp sy silap.. diorg siap suruh lagi buat video. dorg ok je. mgkin xsemue tempat boleh.

2y ago

sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot, sedih. nk bt kenangan je 🥲 kena try p swsta lain

Boleh je sis kt swasta. Sy siap ckp kt doc. Doc, sy nk rakam nk bg kat husb. Doc ok, dia plk tggu smpai sy hbs record. Sis try pergi klinik lain untuk scan

2y ago

sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot, sedih tol 🥲 kena try p swsta lain.

Tiap kali checkup klinik swasta sya mmg ambik je video sbb rindu nak tengok balik pergerakkan baby masa scan tu. Dr sya pun okay je 🥰

2y ago

sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain. sedih

kk tmpt sy masa scan haritu, doc offer ambik video.. dia ckp ambik la video untk kenangan even anak nk masuk 2 dah 🥰

2y ago

tulah nk bt kenangan jg. rindu. sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain

kk mmg xboleh rakam ape2. kalau klinik swasta boleh je selalu. tpi depends on klinik la kut rasanya.

2y ago

tulah, mybe depends on clinic tu. sedih tol. hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain

Dkt KK saya rekod haritu ok je, tapi minta izin Dr la, Saya minta nk rekod baby je. Tgk org kot

2y ago

sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain.

sy dekat kk dengan swasta due2 bagi rakam. Tapi mintak izin dulu la tanya boleh ke tak

2y ago

sy hrtu scan swasta, dia x kasi rakam. suami nk rakam bru 3secs, dia halang xleh rakam katanya. pdhal kita bayar kot 🥲 kena try p swsta lain