Baby Kick

First time rasa baby tendang perut kuat2.. Banyak kali pulak tu. Time kita rakam dia duk diam2 pulak hahaha alahai anakk #16w5d

27 Balas

Baby sy bile sy rakam dia still tendng..so dpt la simpan wat kenangan😊..just kdng ngn daddy dye xnk munculkn diri atau mak2 sdara dia🤣..so bgi jela video yg rakam uh kt diorng tgok

Seronok kan perasaan tu.Anak2 saya dulu waktu malam aktif sungguh.Kadang2 perut sampai senget sebelah dia mengeras, menendang n menggeliat sakan..tak sabar nak rasa lagi 🥰🥰🥰🥰

Smelh.. hee.. puas tekn butang record.. tp xgrk..bile xrakam bukn men bgerk2 perutny😂 skrgni ank dh klua prut, time kt vdeo die snyp tp time xrecord bkn men mulut ckp2😅

Haha.. sama².. kalau tengah dok diam tengok tv, dia punya aktif tu tak tau nak cakap. Elok ja kita pegang fon nak record, dan² diam 😅 Pandai dia .... 🙂

Sy 19w skrg, kalau time mkn tp x mkn lg, haa.. Siap lah dia duk joget2 dlm perut tu.. Kuat pula tu.. Time ayah dia nk tgk, dia diam.. 😊

Baby dlm perut mcm tu la kot..time tgh active ketengah ketepi,kita amik phone nk record,terus dia behave sgt2.geram jugak😂

Wahhh best nyee . Sya pon 16 weeks ++ tapi dia baru bagi slow kick n mngeras smpai senget2 perut dibuatnyee 😅😅😅 .

Mcm mne nk rse baby kick? Sy 18 weeks 3 days tp x d rse pape pn..smpi doctor pn ada tnya ada x rse baby gerak😂 #1stbaby

4y ago

Sbb 1st time kn xtau la baby kick or rse prut lapar😂

huhu bby i selalu kick time nk tidur, ya Ampun activenya lahaiii. sakit pinggn ibu 🤣😭 nk tidur pun tk selesa

Saya y dah 37week pun tak dapat nak rakam pergerakan baby. Time on video baby duduk diam je.