Fakta Atau Auta

Selalu dengar org kata kalau makan kicap @ benda² gelap masa preggy baby lahir warna gelap.. Entah betul atau tidak.. Tpi sy makan je kicap ?

45 Balas

Hihi.. feberet tu kicap, sedap. Tak boleh tinggalkan. Sy plk, anak ke 2 sy, muka n kulit cerah dh gaya anak cina, mata sepet, rambut cacak2 mcm anak cina tu. Suami keje ngan cina masa tu, dia sokmo gaduh ngan cina tu. Org tua kata terkenan ke cina perempuan tu masa sy ngandung , sbb laki sy duk gaduh sokmo. Sdgkan cina tu, baik je bila jmp ngan sy.