Fakta Atau Auta

Selalu dengar org kata kalau makan kicap @ benda² gelap masa preggy baby lahir warna gelap.. Entah betul atau tidak.. Tpi sy makan je kicap ?

45 Balas

Cuma saya dh tengok sendiri luahan kawan saya.. Dia suka sgt minum soya.. Konon nk kulit anaknya putih cantik.. Ok mmg putih.. Tp kulitnya jd sentitif sgt.. Itu pengalaman kawan sendiri.. Just kongsikan je 😊

5y ago

Kalau minum soya mmg anak nanti kulit jadi sensitif sis. Doktor pon ade cakap.