Fakta Atau Auta

Selalu dengar org kata kalau makan kicap @ benda² gelap masa preggy baby lahir warna gelap.. Entah betul atau tidak.. Tpi sy makan je kicap ?

45 Balas

jgan pcya sgat sis...saya dulu pun bgitu..org ckp jgan tlmpau minum kopi nnti anak gelap amalkan minum soya bru anak jdi putihh😂tpi sya xikut pun mcm karut saya dgar..sya mmg suka minum kopi msa pregnant anak ke dua..elok je anak lahir kulit putih klah kulit bapa dia😂😂(bukan nk puji anak sndiri ye😅)