Susu untuk ibu mengandung

Selain dari anmum, boleh tak kalau saya nak amalkan minum susu segar seperti HL, Dutchlady atau Farm Fresh? Mana lagi bagus untuk kandungan ya?

12 Balas

Boleh.. Saya 1trismester mnum Dutch lady.. Tapi alahan mual2.. Try hL pulak.. Skrg saya campur.. Kejap enfamama.. Kejap hL.. Kejap fram fresh kurma

4y ago

Hihi 3trimester je cube bnyk jnis sbb tkot terlebih manis kena gdm pulak.. Tu try & error je😅 kalo mlas bancur mmg hL jela xpun susu kurma