Minum susu segar untuk ibu hamil

Hi semua, sekarang saya hamil 5 minggu, boleh tak kalau amalkan minum susu segar dairy farm atau apa2 jenama susu? Sebab saya tak suka minum susu tepung.

2 Balas

kalau ikut nasihat doktor, memang doktor lebih sarankan kita minum susu segar dari susu tepung tuh. saya tak minum pon susu tepung mengandung tuh. Saya amik susu segar je. susu lembu dan kambing.

Eh boleh je. Tak semestinya susu tepung atau susu mengandung. Janji yg tak tinggi gula dan awk boleh telan.