Susu segar

Sesuai ke ibu mengandung minum susu farm fresh? Rasa mcm dah tak leh telan susu tepung

4 Balas

Hehe, saya susu tepung tak boleh msuk walaupun dah cuba, dutch lady pun x mau nyaa, HL, farmfresh, last2 gooday je boleh telan, yg tu ja laa buat masa ni, tapi makan saya bnyak lebihkan sayur dan buah.

nurse kk bgtau sy haritu, mmg dia suggest minum fresh milk sbb susu tepung kt pasaran mostly tinggi gula. dia suggest farm fresh kt sy. dia sendiri pun tgh mengandung and mmg minum fresh milk je

sy suka susu hl sedap dan bagus untuk ibu mengandung ada folid acid

boleh je susu apa pun