Adakah hubungan seks anda lebih aktif sebelum ada anak?
Voice your Opinion
Ya, masih aktif
Hmm, tidak lagi

6938 respon

17 Balas

ok lagi..buat pun time anak betul2 dah nyenyak tido jd takde gangguan 😁..laki ni bila sakit time ni la nafsu dia tinggi..bak kata laki yg sakit tempat lain 😆😆😆..

dh ada ank ni kekdg penat..kekdg ank dh gerak..risau kang ank nmpk plak..trus xjd nk smbung😂

3y ago

😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

lepas beranak ni takde mood, letih, kalau boleh taknak buat apa2. Suami ada je goda2, tapi tak tergoda.

3y ago

🤣🤣🤣🤣

Sekarang kurang sbb penat melayan ank2. Tiap malam mak ayah yg tidur dulu dari anak2 😅

Ya masih Aktif krna itu mnjaga hubungan suami istri

Isteri penat urus anak, suami penat kerja seharian. ON waktu cuti je 😂

Sebelum ok je. Selepas ada ank ni, cpt penat letih. Xde mood nk bersama

Sekrg mdh sdab sbab takut untuk safety baby..

Sebelum. Ke selepas? 😪

5y ago

Sy pun konfius nk jwp

Lebih active not sure lol