baby

sekarang sy da 32 minggu .. nurse da suruh saya mula kira gerakkan baby .. dlm 12 jam... mesty 10 gerak kn .. tpi waktu siang sy lebih bnyk bergerak dri mlm ... mlm ade la rilex sikit.. tpi siang byk bergerak.. so jadi nye.. baby sy ni ade mase jgk la die bergerak .. but bukn spnuhnye 10 kali die bergerak .. . tpi bile waktuh mlm die aktif .. bnyk bergerak ,menendang da mcm padang futsal di Buat nye .. so bhye n ptt jpe dktr or x ye. nasihat dri y brpgalam please.

1 Balas

sama la,baby saya aktif wktu mlm,siang dia byk tido...

5y ago

sbb siang mom bnyk buat prgrakkan .. tuh y ssh skit nk kire grk bby.