Baby kurang gerak

Hi sy dh 33 weeks, sy perasan sjak baby dh besar ni, baby makin kurang aktif sikit wktu siang, die cuma gerak je pstu senyap, bila mlm aktif gila ii tpi tupun klu husb sy ada kejut, hrini husb sy demam, sy pun batuk tksihat ii lgi, esok ada appointment doc, dh petang baby still senyap bile sy makan ke, sy risau jgk perkembangan die kt dlm tu, tktaula sme ada sy tkperasan ke,or die mmg tido, sy ada kejut ii die tpi die mmg senyap jgk, oh btw sy perasan dkat spender sy mcm ada wrna kuning ii, tpi sy ingtkan air kencing ke kesan keputihan, tpi die bukan keputihan cuma basah n wrna kuning melekat kt spender? Tpi tkrse punn ada air kluar kt celah kelengkang saya, #ingintahu #firstmom

1 Balas

Mommy, kalau awak rasa sesuatu yang luar daripada kebiasaan jangan teragak-agak untuk pergi klinik/hospital ya. Saya tak berani nak kata normal atau tidak. Mommy je yang tahu rutin baby.