38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

sya pn 38 minggu 3 hri .brp hri lalu .perut b keras yg sakit ke bawa ..tpi blm ada darah. air ketuban pn blm ada ..skrg b jln b diri pn payah2 sdh ...

3y ago

elok jgn ada kluar darah. sbb Lau bersalin skrg paru paru blm matang lgi kan.

Saya kena serah diri 28 hb 6 ni. Nak induce sb br2 ni bp naik, ada gdm dan tgh makan ubat darah tinggi. Doakan saya sakit bsalin sblm diinduce.

saya sis, 38w1d.. kmaqin baby xmaw gerak tw.. risau la, mkn aiskrim baru Dy gerak.. Dy punya aktif tu sampai ke tengah malam 😬😬😬😇

sy xde la tanda nak bersalin. tapi sakit2 mcm nak membuang tapi tak membuang tu ada la. sakit kat miss v tu pun ada. mengeras pun kerap jgk.

Saya pun dah 38minggu 1hari. Esok kena masuk ward dah. Gdm on tablet huhu. Doakan saya dipermudahkan urusan dan selamat bersama baby. aamin.

Saya dulu masuk minggu 40 tak sakit langsung. Check bukaan rupanya dah 3cm 😂 Doc cakap ada orang mudah mcm ni. Tak rasa sakit tapi bukaan cepat

3y ago

Sebab memang tu tarikh check up. Doc scan baby dah besar. Terus dia kelam kabut nak check

Sy arini bru msk 38mggu..dri 37mggu pjuk bby suh kluar.. Tp npk gaya bby msih nk main2 dlm prut dlu.. Hehehe

3y ago

Aminnn.. Insyllah

Samalah saya pun dah masuk 38 weeks masih tak ada tanda tanda lagi.. perut pun kdg kdg mengeras tapi tk sakit sbb dia kejap kejap je rasa

sama la kita..due 23/11 nie..malam tdi rasa nyilu kat bawah perut..igt nk bersalin tpi tunggu tanda2 tak de lagi so kite tido je la😂

ramai yg 38w keatas blom ad tanda2 baby nk keluar ye..sama LA kite first baby blom ad tanda lg😅 semoga dipermudahkan segala nye