38 week baby tak masuk lagi laluan

Hi mommy..ada tak tips untuk bagi baby masuk laluan.. saya dah 38 week 1 day ..baby masih selesa duduk dalam perut mommy dia, dia tknak kluar lagi#bantusharing 😂😂

3 Balas

Sama saya sis 38minggu 2hari dah ni.. Tapi scan baby kt bawah sgt dah dctr pun kata bila2 je blh bsalin sbb keddukkan baby cntk . Uri pun kat atas tepi.. Sy betul3 ready dh nak brsalin sakit je sikit sronok tp slalu kena prank contraction pun takde . Saya sakit bsalin tk rsau n tkt . Yg rsau n tkt baby tak nak kuar 😭 sbb due 1hb10 2021

Sy da 39 minggu masih 2 cm.. Tak tahu la anak first doktor kata lambat tapi nk melayan contraction tipu tu alahai

bykkn berjln kaki 1km shri . ptg tgh redup tu try la . sy buat mmg cpt turun baby