38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

saya dah masuk 39w, tanda masih blm ada, baby dah selalu mgeras time 35w... tp still x ada apa2 tanda lagi ni, harap2 x lebih due la...

sama lah , xda tanda lagi 🤣 sakit apa pun tak lagi, pening mikir, sama ada anak nak kluar ke tak ni😝 heheh sakit pun apa xrasa

Saya harini 38week 1day . Due date 24/4 . Masih belom ada tanda , harap2 la cepat bersalin sebb sakit tulang punggung tk tau nk hbaq

saya 36w 6hri bukaan 1cm.. tp msh xckup bln nurse xglakkan bsalin 36w... msa cek bukaan pintu admit ward prt krap mgras.. now dh discaj..

3y ago

msa msk ward ada contraction ke?

hai ibu2.. sy dh 38w 2d perut asik mengeras.. nak p hospital ke.. tanda2 nk branak tkde.. tp perut mengeras dlm satu hari ni.. huhu

sy due 9/4..skrg 38w 3hari...dok bersa mengeras,sakit mcm segugut tu..ja..tpi lama² sekli..semoga dipermudahkan utk kita semua..

perut mengeras tanda nak bersalin ke?perut sy balik2 mengeras tp x sakit..ari2 pun sakit jg tp pandai hilang2..sekarang 38w

3y ago

a ah...sama mengeras je balik2 tp belum baby nak keluar lg

sy 38 mnggu tp esk dh msok 39 mnggu dh .. still xde kluar tnda ii lg... just skait pnggang amd kdng ii miss v terasa berdenyut

saya 38w 4hari blm bersalin lagi. isnin kena serah diri dah🫠 semoga dpermudahkan semuanya,aamiin. doakan saya moms! #anakpertama

Saya pun 38 w 1 hari... Belum ada tanda2 lagi... Tp sakit2 tu ada lah.. Kdang smpai ke pinggang... Lagi2 bila mgeras jek...