nervous, dah 38 week 1 day..camana nak cepatkan proses kelahiran?

Hi guys, saya dah 38 week 1 hari..nervous..anytime boleh melahirkan, dah prepare barang dah..cuma nak tahu..geng2 ibu anak ramai, apa yang ibu2 lakukan untuk cepatkan bukaan dan kurangkan kesan jahitan ditempatkan perimium? Jom share

2 Balas

Bukak jalan sy byk bjalan, kmas uma, bce surah nabi yunus, mnum Milo cmpur majerin..tp jhitan tu, emmmmm.. Dua ank sy dua2 jhit.. Huhuu.. Hope no3 ni xbjhit lagi laa. ..

5y ago

Try laa sis.. Kalo mnjdi, nty shared eh. Hehe hee

sya sua 37 weeks.. tapi sakit celah paha kuat sgat smpai kadang nak berdiri susah.. Ada tak yang Mcm sya rasa nie

2y ago

samaa . anak sulung tak sakit . anak number 2 ni sakit awaii . lani hitung hari ajer 😂