Bayi sedu dalam week 38 2 hari

Assalamualaikum nak tanya normal bayi sedu dalam kandungan dalam week 38 hari? Sebab ada rasa risau sikit dah masuk 38 weeks still ada sedu tapi just sehari 1 kali ja.#pleasehelp #seriusnanya #newmom #Newmombelumberpengalaman

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

baby sedu is normal development sis. jangan risau. dia akan sedu sampai dia lahir. selepas lahir pun mcm tu. saya sehari beberapa kali juga dia sedu.

3mo ago

🥺 Alhamdulillah klu kira ok sis sbb risau dh ni dkt2 due date

Baby saya sedu dari hujung 2nd trimester ke 3rd trimester sampai dah lahir pun dibawa juga perangai sedu2 dia tu 😂

3mo ago

😂 astaga smpi dh pop pun still sedu2