38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

Harini 38 weeks takda tanda2 apa lagi baby pun aktif je takde mengeras sangat 😅 Alahai kalau boleh nak je beranak cepat2 wlwpon nebes sangat2 nih 😅

Saya 38w4d..37w haritu ada mengeras tp p cek contraction palsu😅skrg duk pujuk baby keluar awal,,kalau x 40w kena serah diri la sbb ada gdm on dc☺️

alhamdulillah sy dh slmt bersalin dh.. 38w6 .. pg tu g check up mcm biase..blik check up g pusing2 tesco.. mlm tu leaking ketuban.. kne induce lbih 24h..

Sya 38w4h , dah buka 3 cm . Tapi xdk tnda apa2 lagi . Mngeras skjap tu ada la , due 6/4 . Semoga kita semua dipermudahkan urusan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

2y ago

Sbb bby krag gerak , xckop 10 kali . Pegi hsptal depa cek jln buka 3cm , sbb xsakit dktor suruh balik rhat kat rmah 😅

Sy bersalin 38/52+3/7. Malam sebelum nya, sy squat2. Subuhnya, terasa anak aktif btl dlm perut, perut mengeras.. Pagi nya, ketuban pecah..Terus ke hosp.

sya belum g ada tnda² dn rsaw sbb hat frst dlu overdue/induce dn 2nd ni Ya Allah, mudahknlah urusan prsalinan ini .Aamiin Ya Allah Aamiin 🤲🏼😭

Sye 38 weeks 2days, blum ada tanda2 nk bersalin.. Semoga dipermudahkn segala urusan kita yg sedang menunggu masa utk bersalin.. InshaAllah 🤲

Sekarang sy dah masuk 38 week 4 day..rs mengeras ja perut..tapi takda tanda..kencing tu sering..berjalan rs nak keluar ja baby..tapi blm juga..😅

Ada yg 37minggu tapi dah bersalin, anak pertama ? Mai laa cerita pengalaman 😅. Saya ni rasa contraction tapi datang dan pergi

3y ago

kawan sy 37weeks 4hr dh bersalin.. kejap je sakitnya.. rezeki dia..

Sy 38 weeks 2 day..tanda2 Kuar air ke.. xde LG..just mengeras..sakit ari2..tulang punggung...siang kurang aktif...tp MLM bby sgt aktif..due 28/12