38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

sy ari nh 38w 3d,,bby mengeras jerr...dh 2 ari rse gnh..skit kt ari2 ..arap2 baby keluar cepat2...dan d permudahkan...

sy 38w 6d xcted mnggu ninorg lain dh brnak sy tak lg hhaahhaha esok ade cekap lg harp cekap last hehehhe pnt dh p klnk

38w 5hari belum tanda lg setakat false contration. semoga kita semua dipermudahkan segala urusan n selamat bersalin

saya. 38 minggu 4 hari tapi tak ada tanda lagi. Harap bersalin jgn overdue. semoga Kita semua selamat semuanya aminn

Nak tanya...saya dah 38 week 6 day tapi baby msih tak de tanda nak keluar hmm...ada pertua ke nak cepat bersalin ni

saya dah 39week belum nak salin lagi tapi megeras tu ad but tak la lepas 5mnit adehh nak Jalan pn susah dah ni 😢

sy 38weeks5days😊 belom ada tanda pape.. cuma penat nk bw badan dh..moga dipermudhkan..

kite sama sis 38 week 1 day...due 7.7..tp skrg masih blum ade tnda2 ke apa harap bersalin sblum due lah hehehe...

saya hari ini 38 week 1 day..masih belum ada tanda²..tapi sakit sangat tulang punggung dan bby kurang bergerak..

saya pun 2 minggu lg 38w. risau nya rasa tibe overdue n tak ada tanda lagi... tp takut happy sume ade nk bersalin