pergerakkan baby

Sekarang saya 29week nak masuk 30week. Nak tanya normal ke baby suke sgt bgerak belah kanan belah kiri mmg jarang...ada jugak saje usik2 belah kiri tu tp jarang die menendang siku ke mesti belah kanan..ada mummy2 dalam ni mcm saya x???

15 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama lah kita.. baby sy pun memang suka dok belah kanan.. scan waktu 23 weeks and repeat scan waktu 31 weeks doc cakap baby memang suka dok kanan je..

VIP Member

Normal sis. Sis sama mcm sye baby suka sgt dok blah kanan sampai org semua tegur perut senget sebelah πŸ˜‚

Sy pulak terbalik. Asyik kiri je. Tulang rusuk kiri pun selalu sakit kena himpit dgn kaki dia πŸ˜‚

3y ago

Sama laa , dia suka belah kiri . Kalau mengereng belah kiri lagi laa dia aktif semacam

sama lah.. baby saya pun suka duduk belah kanan je.. nak kerasa pun belah kanan jugak, skrg 33w

Kite sama lah sis... Baby sya pun suka gerak bela kanan jerrhh kiri jrang sngat πŸ˜…

Saya kiri kanan... Ada msa buntot dia kat tgh perut 29 minggu lebih...

Sy pun kanan kiri kurang kecuali rasa cm tersepit baru gerak

Hihihi...sy kanan kiri die duk senget2.....cute je...

Normal tu. Saya pulak terbalik dia suka dok belah kiri

VIP Member

Normal tu sis. Jangan risau πŸ€—βœŒπŸ»