tendangan bayi

Normal ke ibu2 kalau baby tendang belah kanan sahaja..sbelum2 ni ade jugak tendang sbelah kiri..tp bila masuk 32minggu baby tendang,siku belah kanan perut sy shaja..normal ke mcm tu?

1 Balas

Sy dari anak 1st smpila ank ke3 ni bby sik belah kanan je. Puas ngiring kiri dia mesti gerak ke kanan balik. Dia selesa. Skrg, sy da 35week. Dari 32week bila ngiring sebelah kanan mesti die duk lujur2 kKi dia kt perut. rasa geli plak..hehehe