Baby isap puting belah kiri je? Kanan taknak

Kenapa eh baby puting belah kanan dia mcm kurang nak isap . Isap kejap je. Yg kiri ni kemain lama isap. Ada tips tak korang nak bagi isap belah kanan jugak ?😭😩 help please ibu ibu menyusu🙏🏻

1 Balas

mungkin sebab susu kanan kurang susu sebabtu dia lagi lebihkan ke kiri. you dah cuba pump? buat supply and demand. biar jadi sama banyak :)

2y ago

Dah awakkk. Saya pump kanan mmg banyak. Tp taktahu la dia taknak kanan. Bila betul2 lapar baru dia kanan tu pun kejap je. Knp eh ☹️