pergerakkan baby

Sekarang saya 29week nak masuk 30week. Nak tanya normal ke baby suke sgt bgerak belah kanan belah kiri mmg jarang...ada jugak saje usik2 belah kiri tu tp jarang die menendang siku ke mesti belah kanan..ada mummy2 dalam ni mcm saya x???

15 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Mungkin dia selesa di posisi tu

Sama sis...situasi Kita...

Sy pn dy ska blah kiri

Normal tu..

VIP Member

baby boy ke sis?

3y ago

baby boy mmg akn slalu dok belah kanan sis.. same ngan sy.. pusing kiri pn kjp2 je, nnt die blk ke kanan semula..