Baby suka duk belah kiri..

Baby kalau suka duk belah kiri ..agak agak baby girl ke boy ye...kalau gerak pun belah kiri n tengah je.. jarang sangat belah kanan..

6 Balas

Tk tentu sis, kadang rahim tu ke belah kiri lebih.. Saya ank dua2 terasa belah kiri je ank sepasang.. Lebih elok scan jantina..

kiri ke kanan xleh nk tntu jantina baby pon...nak pasti kne p cek scan...sy salu kiri scan boy...

anak 2nd n 3rd ni suka dduk belah kanan . 2nd klua girl . 3rd ni insyaallah girl jgk

sama mcm saya sis, bnyk gerak belah kiri n tengah. 3 kali scan mmg nmpk girl.

Eh same laaaa 😬 baby suke duduk kiri . Tempat lain xmau pegi

hehee..mungki. baby girl.. betul x sis