Morning Sickness

Sekarang pregnant anak kedua, dah masuk 12 weeks tapi masih morning sickness. Takda selera makan, hanya makan yg dapat masuk tekak sahaja (berubah2 keinginan), langsung x sentuh nasi, pening kepala & muntah2. Normal morning sickness biasanya smpai week berapa? Sebab masa pregnant anak pertama dulu tak macam ni..

6 Balas

Morning sickness x ikot smpi week bape. Sbb ni pembawakan. Klu ada, ada, klu x mmg xde. Lain anak lain ragam.

5y ago

Ohh mcm tu.. Thank you 😊😊