morning sickness

hi momieess, saya dah tak tahu nak buat apa. makan nasi tak ada selera langsung. tekak ni loya memanjang. baru 8 minggu. bila ye morning sickness akan berakhir???

2 Balas

cuba bubur or buah2..bykkn minum air utk keep hydrated. morning sickness ni tak tentu dtg n pergi dia ..stiap org x sama..aade y awal2 je then hilangade y awal n penghujung..nak ilgkn mmg x pdt😂😂 cuma boleh kurangkn je

Lain org lain ragamnya.. Macam sy pregnant 3-3 anak semua berbeza.. 3-4bulan biasanya akan ok.. Tp anak ke3 masuk 5-6bulan baru ok.. Kawan sy 9bulan pregnant pun duk morning sickness..