Kuat berpeluh

Sekarang ni tgh musim panas atau hormon mengandung ya yg menyebabkan kerap berpeluh.. Sy sampai pesan kat husband bukak aircond kuat sikit.. Sy tengok husband saya takde pulak dia berpeluh.. Mandi pun 4x 5x baru la selesa.. Buat kerja rumah sikit ja dah berpeluh 😅

17 Balas

Sekarang memang musim panas kena pulak pregnant mmg lain mcm panasnya. Saya masa preggy pun mmg kuat berpeluh. Bukan kat rumah je kat office pun saya yg pegang remote aircond. Sampaikan colleague semua kesejukkan hahaha. Kat rumah pulak time tidur mmg bukak aircond je tak pakai selimut yg husb mengigil kat sebelah. Normal sis pregnancy hormones. saya start kuat berpeluh masa 2nd trimester tapi dah masuk 3rd trimester makin menjadi berpeluh manjang. Tak boleh berjalan kalau xde kipas kat tangan. Kat mana mana saya bawak kipas tangan tu.