Kuat berpeluh

Sekarang ni tgh musim panas atau hormon mengandung ya yg menyebabkan kerap berpeluh.. Sy sampai pesan kat husband bukak aircond kuat sikit.. Sy tengok husband saya takde pulak dia berpeluh.. Mandi pun 4x 5x baru la selesa.. Buat kerja rumah sikit ja dah berpeluh 😅

17 Balas

Sy kene buke aircond and kipas bru ok.. kalau buke aircond xbuke kipas pn still xpuas.. 😅

sy tgh 33w ni...panasnya Ya Rabbana... sampai tidur atas lantai sekejap pn basah lantai sbb panas

mmng cuaca pns skng sis..sy pn ingt sy pregnant sbb pluh kluar lain mcm, top2 period 🥹🥹

sama laa..kadang tgh malam kul 3 pagi pom bangun mandi..sbb xthn badan hbis berpeluh

Normal sis panas dengan ibu mengandung tak dapat dipisahkan hihi

It's pregnancy hormones! 😊

10mo ago

Hehe. You're welcome. Yup been there before too. Tengah malam pun boleh bangun mandi walaupun dah on aircond 😅

Normal sissss sama samaaaaa