gatal gatal perut

Sekarang ni musim panas kan. Perut jadi berbekas sebab seluar basah dekat pinggang..berpeluh. Lepastu mula lah perut rasa gatal gatal. Garu tak ingat lepas tu pedih sbb bekas kuku..tak bahaya kot kan?

10 Balas

Xbahaya... Cuma ada kesan la nti. Cuba elak pkai seluar... Pkai kain batik pun ok sis. Sy sndiri bru blaja pkai kain batik.. Sbb dh xselesa pkai seluar. Time keluar p klinik je pkai seluar. Mmg cuaca panas skrg ni... Tmbah2 tgh pregnant, lg la bertambah2 panas dia. Sabar jela...

Jgn garu guna kuku.. better usap2 manja dgn jari.. tpi bila dpt garu tu lagi puas hati rasanya kan.. hehehe.. time2 musim panas ni, better pakai pkaian yg longgar.. sy lebih selesa pnjam boxer hsbnd 😂..or berkain batik..

Pakai baju kelawar je sis kat rumah. Selesa pun selesa. Kalau pakai seluar, kena yg longgar2. 😀 kalau tak pun, kain batik je hee

Tak bahaya tapi nanti ada kesan melecet or luka. Perut jadi xcantik pulak nanti. Better pilih pakaian yg sesuai. Elakkan menggaru.

Sy nie ha kt rmh pakai je baju kelawar tuh ha selesa sikit terbang2 hahaha

4y ago

Rasa berangin je kan 😆😆

Gatal sbb kulit kita stretch. Elakkan garu nanti stretchmark teruk.

jgn garu sis.. nnt jd bekas stretch mark lps b'salin nnt..

Jangan garu sis,nanti berparut kt perut tuu

garu dgn sikat sis..sedap jugak..haha...

4y ago

Haha menarik tu 😂

Sama sis... Habis perut saya...