Cara nak hilangkan gatal² di perut?

Perut saya baru start gatal², kadang sy garu direct atas kulit, kadang sy tahan je. Gosok² atau garu atas kain. Tapi semalam gatal sgt jadi sy garu atas kulit, sy perasan jadi naik ruam biji² kat sekitar perut tu. Bila sy garu alas kain, perut jadi rasa panas. Boleh share tak lotion / minyak yg sesuai utk sapu? 🥹 #ingintahu #firstmom

2 Balas

cuba try lotion snowhite sebab saya dulu gatal² teruk masa anak first alhamdulillah anak kedua saya amalkan dari mula ngandung alhamdulillah tak gatal dah..cuma kadang² tu gatal sikit² je..gatal je bubuh esok tu alhamdulillah tak gatal..kalau nak boleh PM saya . saya ade jual..boleh pakai pada bayi dan dewasa juga.

ms sy dlu guna lotion jenama palmers

1y ago

Noted. terima kasih 😍