Gatal gatal di badan

Normal ke masuk 3 trimester badan rasa gatal2. Kat perut, tangan, perut, kaki habis satu badan tak selesa rasa gatal. ??? Dah la selalu rasa panas. Lepas mandi pun berpeluh lagi

3 Balas

Normal. Sebab hormon kita tak stabil kan so mcm2 kita akan rasa. Sy dulu setiap malam husband akan sapukan ubat sebab kadang sy garu sampai luka 😅.

Ianya normal sis jika kerap berpeluh semasa preggy ni..nti dh bersalin br ok..sbr ea..kekdg tgh mlm lencun bsh berpeluh mcm mndi...

Sya mcm tu msuk 3 trimester sis. Xboleh kena panas berpeluh pastu naik gatal. Mg xselese