Luka jahit

Sekarang hari ke 8 lepas bersalin.. masih takut nak tengok jahitan kat bawah walaupun 1st degree tear je..memang serah 100% pada nurse yang cek.. sebab takut sangat.. 😅 dia punya takut tu.. memang tak kan tngok lah luka tu..nurse akan cek sampai hari ke 20.. okay lah tu.. better

2 Balas

sy pun mcm tu jg awal2 tp lepas husband tlg tgk kan then dia ckp ok je and doctor pn jahit cantik then sy decide utk tgk sndiri. alhamdulillah ok dah jahitan skrg dah hari ke 30.

sy ank kdua pon takut nk tgok sendiri hahahaha ...nk pegang area jahit pon seram😂