Jahitan czer ada bau tapi takda darah / air

Hi semua. Nak tanya lah. Baru baru ni masa saya tengah keringkan jahitan czer tu saya terperasan yang dekat area jahitan tu kan macam ada bau. Tapi luka jahitan saya tu takda luka / air / darah / nanah. Bila lap memang kering. Cuma dekat tisu tu ada bau. Saya dah risau masa tu. Normal ke eh? Saya tak sure saya punya jahitan ni jahit atau gam. Tapi tiap kali doctor kk check katanya jahitan saya tu elok cantik. Tapi bila ada macam bau tu saya takut pulak. Ada tak yang pernah alami? Ni gambar dari google. Luka saya lebih kurang gini. Tapi keliling tu ada gam lah. So saya assume saya punya mungkin pakai gam. #ingintahu

Jahitan czer ada bau tapi takda darah / air
1 Balas

kalau mcm ada bau..dan puan mmpu .try g klnik pakar wanita swasta ..try search dkt google maps klnik pakar wanita nearby dgn tmpt tggl puan...tuk dptkn rawatan..takut nnti ada infection melarat2 jdnye nnti kalau lmbt di rawat...mg dpmudahkan segalanya amiin