Luka jahitan

Hari ni dah 28 hari berpantang. Bersalin normal. Jahitan dah tetas semua. Cuma takut luka tak bercantum sebab bila tengok macam something tak kena. Tapi tak sakit dah cuma time duduk atau jalan tu rasa2 je lah. Mak cakap kalau dah tetas dan tak sakit kira luka dah bercantum semua. Betul ke ?

1 Balas

Mksudnya benang dh jtuh ke? Sy bru 15ati dh jtuh benang & elok je becntum..tp ad yg xjtuh lg benang

4y ago

Lma2 akan cantum..sy pn mula2 mcm tue tp nurse tgk ckp ok..klau xsure bleh mnta nurse tgk