susu

sekarang dah 26 weeks. susu dah start keluar. tp breast belah kiri je. kanan takde. normal tak?

2 Balas

Saya tak pernah keluar susu masa mengandung . Tapi cuba tekan tekan breast yang satu lagi tu . Kalau ada keras keras , berat maknanya dia ada susu juga cuma tak keluar lagi . Awal juga susu awak keluar ye . Ada makan booster ke

5y ago

Sy pn mcm tu jg. Pregnant anak yg first pn mcm tu. Skrg ni tgh pregnant yg kdua. Susu keluar tp x bnyk la.