Area ketiak - breast sakit

Saya dah masuk 37 weeks. Area armpit belah kanan bawak ke area atas breast tu mula sakit. Sebelah kanan je. Sebelah kiri takde sakit². Tu tanda penghasilan susu bermula ke mommies? Saya anak sulung, no experiences. Harap mommies² sudi share 🥰🥰#ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

Sejak dr awal kehamilan (penghasilan ssu bdan) mmg dh bermula sis.Ikut kpada bdn seseorang,ada yg rezeki dia dpt tgok susu dia mengalir dgn sndiri msa 2nd semester preggy,nnti lepas bersalin pn,ssu automatik kluar rsa dia gatal/sakit/pnas bila air ssu tu nk kluar.Ada jugak yg xkluar2 susu bdan,Nnti nurse akn ajar cara urut breast,bagi kluar ssu kita,kna bljar picit2/push and pull mcm tu.