Alahan makanan

Sejak pregnt nie semua bnde yg suke makan dulu tekak x boleh terimaa .. Bukan setakat terima tengok pon da rase lain . Menyakitkan mate terutama makanan bergoreng . Hr3 rase stress kdng pk nak makan ape .. Duk makan roti,biskut, buahh selalu smpai bosan 😭 smpai la bpe hr lepas suami mngalah bg gax rase makan meggi .. Dan meggi tu la rase yg paling best spanjng alahan niee 🥺 tp tu la x berkhasiat n suami susah sgt nk bg mkan 🥺

1 Balas

normal sis..sy pun mcmtu juga masa ank 1st..mknn yg sy suka dulu skrg xsuka.. bau2 minyak masak goreng2 lgsung xboleh bau..auto muntah.. lps 4bln baru bole masak n mkn sikit2.. anak ke3 ni bole masak n bau tp loya2 n muntah still ada..