Nak makan meggi

Boleh ke saya nak makan meggi tak pedas? Terliur..🥺🥺alahan dh habis..

4 Balas

Boleh je sis, saya awl prgnat nk makan srh hsbnd bt meggi kari, mmg muntah, dua kali makan dua kali muntah, dri situ tau mmg x leh makan la megi kari. So kwn dia kata try megi ayam, alamak kena pulakk, skrg fav ayam je, sblum prgnant mmg x memandg pun megi ayam, Skrg tri 2 ni, kdg2 je makan, tapi kalau ramen ke pdas giler ap tu, mmg x makan, takutt pedas perut tak tahan, skrg tak teringin sngt meggi, kena nk makan mi celup siam tu jee. hehe, kalau boleh hri2, tapi hsbnd limitkan 2 kali sminggu, takut tak tahan sbb dia ada lada kan

bole, tapi takyah byk . tak elok sgt .

saya makan bila teringin 😰

Boleh je sis..