Normal ke pregnant 9w tak ada deria bau dan deria rasa ?

Sejak pregnant ni saya kerap sakit lepas tu hampir 1month tak ada deria bau dan deria rasa 😅 kalau makan apa2 semua rasa pahit .. bau pulak kadang ada kadang tak ada .. lepas tu jangan cakap lah selera nak makan totaly out 😂 memang tak ada langsung rasa nak makan .. bila makan em muntah balik .. kadang minum air pon muntah balik .. memang normal ke ??

8 Balas

ye normal sis .. sya dlu mkn je yg totally out..yg lain ok .. mcm deria bau ok je.. xpe..lma² tu ok la..