Hilang deria rasa dan deria hidu

Hai mommy2, mau tanya apa yg perlu dibuat ya bila kehilangan deria rasa dan deria hidu. Langsung takboleh rasa makanan dan langsung takboleh hidu bau. Hidung rasa sakit bila tarik nafas. lepastu semua bau terasa lain contoh, kalau bau ikan, yg sya hidu bukan bau ikan dia ada bau something susah betul mau explain.. sudahlah morning sickness teruk ditambah lgi takboleh rasa makanan dan takboleh hidu bau 😢😢

1 Balas

Seeloknya puan refer doktor dan buat swab test klu boleh ye. Klu skrg ni hilang deria rasa deria bau ni mmg doktor alert sikit, takut covid. Semoga baik baik saja puan..