Terkencing

Sejak pregnant 37w ni, jd tak tertahan air kencing. Haritu, rasa nk terkentut, bila melepas eh terlepas sekali dgn air kencing. Habis basah lantai rumah. Semalam pun sama. Nk terkentut, tapi dh beringat duk tahan² rsau jd lagi. Tetiba terkeluar sekali dgn air kencing, adoi. Depan husb pulak tu. Ckp kat dia tak sengaja. Nasib husb faham. Dia ckp anak duk kat laluan dah mmg ler gtu. Semalam x lena tdo. 7x bangun masuk tandas. Keputihan mcm tisu tu byk pulak keluar. Duk rasa mcm x lama dh ni.

2 Balas

nak kencing kerap tu biasa sis. sbb kepala baby dah masuk laluan kot. sy pon skrg 37w5d baru start kencing kerap. baru je keluar toilet rasa nak kencing lagi.

takpe kerap kencing , nurse cakap kalau kerap kencing ni anak takde jangkitan kuman .