Hi mommy...

sy nak tanya,ada sapa pregnant kencing xlawas,kerap2 kencing tapi sikit2... Sy semalam xsampai 5minit nak terkencing,rasa la sakit sikit ..dulu masa bujang pernah sekali kena kencing kotor..ni dah pregnant 19weeks semalam jadi camtu..lepas tu masa kencing tu keluar darah sekali sikit cam darah ketul tapi bertali bukan darah fresh..lepas tu baby duk tendang2 cam biasa cumanya sy risau,klinik pulak cuti🙁#firstmom

3 Balas

pergi kecemasan lah.. jgn tunggu klinik je.. ibu mengandung wajib minum air masak bnyk.. sbb mudah kena kencing kotor

Minum air barli tanpa gula.. Air barli ni mmg utk lawas kencing n cantik kan urine tu

tu kencing kotor tu… kna dpt rawatan ngn dr. klu melarat bleh bahaya