Tips anak mudah tidur

Ibu² ada tak anak yg susah sgt nak tidur. Mcm baby sy umo 6 bulan ada time dia susah nk tdo. Duk meragam tak tentu pasal. Jd sy duk pikir mcm mana nk buat dia mudah tidur ea. Sy ni duk fikir sambil tgk telinga dia. terus dapat 1 idea 😂😂 Time dia susah nk tidur terus sy kemam telinga dia. Kalau gentel dgn tgn x jd. Kena kemam dgn mulut 😂 Tak smpai 1min eh dah tidur. Dah 1 bulan sy amalkan tips ni alhamdulillah menjadi. ibu² boleh try cara saya ni..

1 Balas

Haha Lucu betul cara puan Apapun syukur ada cara tersendiri 😀

1y ago

Alhamdulilah hahaha. asalkan dia tdo je. lega rasa hati.