Apa salah ku

Sejak melahirkan anak pertama ni tak tahu kenapa suami sy macam tak suka je ada di sisi sy. Masa pregnant dulu selalu nak berkepit 24jam dengan sy. Bila anak dah selamat melahirkan pada hari pertama je dia happy. Hari2 seterusnya asyik cakap taknak duk dengan sy nak balik rumah mak dia. Sy tak tahu apa salah sy selalu nk menjauh. Dia tak suka baby ni ke? Atau dia stress ada anak? Sy mintak tolong dia buat susu je bila wktu mlm nk tido. Stress sngt ke? Sy baru 9 hari brpantang nak gerak prgi mana2 pun kdg2 tak larat tp sy diamkn je. Dan dia jugak selalu marah2 sy. Sy tk thu apa salah sy 😢😢 sy cuba utk ckp baik2 dgn dia tp entah la dia mcm tk suka. Apa perlu sy buat 😢

13 Balas

saya rasa dia stress.. semoga semuanya baik utk kalian sekelurga.. cuba ajak bcg n ckp elok² dgn dia.. kenapa buat awk mcm tu...