tekanan perasaan

sejak keblakangan ni, sy sensitif sgt. bila sy marah mudah sgt sy menangis. bila sy menangis, sy akn bnyak mngingat perkara yg buat hati sy sakit. dahtu, bila mnangis mmg agak lama smpai sy rasa amat tertekan.. wahai para ibu, adakah prkara ini akn memudaratkn bayi dlm kndungan sy?

9 Balas

Yer.. Sy pun same.. 😢 stress smcm je bila preggy ni.. Xthu la knp pdhal bby ni sy & husnd mmg nak.. Sb kdg2 rasa xkuatt😭