sering bermimpi

Sejak kandungan masuk 20weeks.. Saya kerap alami mimpi... Kadang seram, kadang pelik... Namum saya rasa pelik, hampir setiap malam saya bermimpi. Kadang saya terpaksa tidur diruang tamu kerana suasana ruang tamu tu luas dan rasa sejuk, berbanding dibilik. Suami pun terikut sama. Nasib suami memahami. Suami juga terikut sama bermimpi.

2 Balas

Normal sis. Banyakkan baca doa dan surah sebelum tido. Nak pasang surah2 sambil tido pun boleh.