Suami bermimpi

Normal ke suami bermimpi pasal kita dah nak bersalin ?haritu suami cakap dia mimpi air ketuban saya pecah ..lepastu dia mimpi lagi yg saya dah bersalin ..sekarang saya dah masuk 38 minggu ..

2 Balas

Kadang2 apa yg kita fikir masuk dlm mimpi kita.. Rasa nya suami puan asyik fikir pasal puan bersalin kot, dah get ready, sbb tu mimpi mcm tu.. Insyaallah takde apa.. Semoga baik2 je baby dan puan 😊

5y ago

Betol laa tu ..dia asyik risau jer sbab dia hari2 keje,lepastu dia balik lewat ..saya pula tggal sorang kat rumah ..hihi tq sis😊

Suami nervous dan dah terbayang awal sangat tu. Hehe.. Semoga dipermudahkan 😊