Suami asyik bermimpi

Normal ke suami asyik bermimpi psal bekas isteri ?dia asyik mngadu kat saya yg bekas isteri dia slalu ada kat mimpi dia? knapa dia asyik mimpi bekas isteri dia ?padahal dah berapa tahun diorang tak berhubung ..ke suami saya teringat kan dia? saya dah laa mngandung ..hari ni dah masuk 40 minggu 2 hari ..

8 Balas

Suami mngadu tu Sy rase bukn la sbb teringat kot.. Dy pon mesti pelik knp boleh mmpi.. Sbb tu dy bgtahu awk..jgn ambil hati Sgt tau.. Tu mainan tidur je.. Mgkin dyorg pnh hidup bersame kn sblm ni.. Tu pasal boleh masuk dlm mimpi tu.. Yg lepas biar lepas jgn pk2..yg penting skrg awk n husbn bakal menimang cahaya mate... Baik awk fikir pasal bby je.. Stay positive 😘

Jujurnye suami sis.. Untong sis.. Slalunye hal kcik cm tu Laki susa nk share ng kite.. Apatah lg bde melibatkan btine len.. Tp suami sis seriously jujur.. Appreciate dy sis.. Jgn fkir bkn²..mgkin dy semak syik pmpuan tu msuk lam mpi. Mainan tdo je kot.. Xpn jeng³

sru die brubat perubatan islam. mistik btol.. tringat kt ex wife . maaf tau nk bgth ke die ada buat naiya sbb kdg2 sblum beranak kite kena minx maaf dgn semua org. lau xde tu mainan setan. sekian.

5y ago

emm.. btol jgk tu.. mungkin sekadar mainan tdur.. takpun otak kita or husband sis cuma penat dan cuma dpt flash back dpd memory otak hal lama2. xde pe la kot tu.. take care ya.. 😊

Biasanya org tua2 kata ex wife tu rindu husbnd sis.. sbb tu husbnd sis asyik mimpi ex wife. Mcm sy ni pun kdang2 ex masuk dlm mimpi. Padahal masing2 da kawin.🤣

Insyaallah tkdk pape sis. Sis doa yg baik baik utk rumh tngga sis. Jngn pikir bnyk sngt yer mommy. Kesian bby sedih sbb mommy dia sedih😘

5y ago

Tak apa sis. Kuatkn diri jngn telalu pikir ya. Allah ada.. apa pn doa bnyak² tauuu

Selalunya suami sis yang teringat kat dia dan boleh bawak masuk ke dalam mimpi

5y ago

Teringat tu tk semestinya suka.. teringat sbb benci pon bleh.. huhu

Pelik la.. Tu pun nak bagitau... Mcm sngaja je nak sakitkan hatii

Abaikan jak mummy..kena kuat utk bby tu..