tidur bermimpi ular apa maksudnya?

5 Balas

Mimpi kita tak sama mcm zaman Nabi Yusuf. Dah tak boleh nak tafsir. Tp mimpi yg kita dpt tu samada dari Allah atau syaitan. Kalau syaitan, baik abaikan saja. Jaga solat, sentiasa zikir, sebelum tidur basuh kaki, baca doa.

if mimpi berulang kali, boleh cuba perubatan islam , dikuatiri ada gangguan

kalau otak tengah stress, kita akan mimpi apa yg kita takut. awk takut ular?

Abaikan. It's probably nothing sbb ms pregnant mmg selalu mimpi bukan2

ce google