36 mggu - xda slera mkn

Sejak 35weeks sampai skg da 36 week xde selera makan.. Sehari makan nasi sekali je. Tu pun nasi skit.. Sy akn mkn bskut je utk elakkan gstrik.. Kadang muntah balik apa sy mkn.. Risau bby x ckup protein.. Tp malam2 sblm tdo sy x skip mnum susu..

1 Balas

Sy sarankn sis mkn capsule murunggai/moringa or klau ok boleh mkn daunnya...klau xselera pon still dpt vitamin &zat besi yg ckup.. utk ank & puan...mkn kurma utk mudhkn bersalin..sy amlkn..alhamdulillah mudah