Tak Ada Selera Makan

Kenapa sy xd selera nk mkn.. Mkn nasi pn xblh.. Rsau ngn keadaan bby.. Tp tu la.. Ssh nk mkn.. Xd selera.. ? Mnum air masak pn xd...air masak ase xsdp kat tekak... Sy mnum air Oren je.. Mkn ubat obimin yg dktor bg je.. Ok tak ye..? Ada yg mcm sy tak?

1 Balas

Makan lah walau sikit... Minum nestum ka..susu...biskut...roti..mi...supaya mommy bertenaga... cian kat baby dia nak nutrisi dr mommy tu... Semoga dipermudahkan semuanya..

4y ago

Same la kite.. Xlalu mkn nasi.. Mee tu bole la.. Tp xbyk.. Tekak mual je bile masuk mknan..